folie auto
folii
folii auto
folii auto
folie autorizata
folie SunGard
folie Home   
folii auto-folie auto
folie auto omologata

FOLII AUTO-FOLII CLADIRI

Folie Auto Autorizata RAR
FOLII CLADIRI

Avem cele mai mici preturi pentru folii cladiri,folii decorative si folii reflexive.Consultare si deplasare Gratuita.

Contact FOLII CLADIRI

021 - 451 0630
0766 - 597 505(COSMOTE)
____


FOLII CLADIRI-FOLII DECORATIVE

- DE CE SolarZone, SunTek si SunGard?


    Daca doriti sa schimbati aspectul biroului in care va aflati pentru a avea intimitatea necesara atunci cand discutati cu clientii.Daca doriti sa montati o folie pe geamurile biroului dvs inseamna ca sunteti exact unde trebuie.Noi suntem cei care va ajutam sa obtineti intimitatea in biroul dvs si sa scapati de soarele obositor din timpul verii.Oferim consultanta si deplasare gratuita.Avem o gama foarte larga de folii decorative,folii reflexive si folii arhitecturale.

Securizeaza si fortifica geamul
    Folii -le antiefractie de mare rezistenta protejeaza fata de patrunderile violente si vandalism. Prin aplicarea foliei rezistenta geamului creste considerabil. Dupa spargere cioburile raman lipite de folie, protejand astfel impotriva eventualelor accidente. Geamul astfel protejat sporeste siguranta caminelor si chiar poate diminua pagubele in cazul unor eventuale explozii. Se stie ca, in caz de explozie, cele mai mari pagube sunt produse de cioburilecare devin

adevarate proiectile, putand provoca raniri foarte grave si pagube materiale importante. folii -le corespund standardelor internationale de securitate, sanatate si de ocrotire mediului.
folie antiefractie


Protectie impotriva caldurii

    Reflecta pana la 80% din radiatia solara, oferind un grad mare de protectie pe timpul verii. Izoleaza din punct de vedere termic, reduc stralucirea solara neplacuta, diminueza caldura sufocanta si lumina orbitoare. Filtreaza radiatiile UV. Incaperile devin mai confortabile, iar temperatura din interior scade cu aproximativ 5 Cº pe timp calduros. Corespund "Directivelor Europene pentru Dispozitivele cu Ecran".

 

Aspect exterior

    Culorile diferite si straturile metalizate reflexive accentueaza valoarea estetica a suprafetelor de sticla. folii -le colorate si reflexive confera cladirilor o fatada noua, indiferent de varsta cladirii.

Fatadele de sticla pot fi renovate cu bugete semnificativ mai mici fata de costurile necesare executiei unei fatade noi de sticla.Aplicarea foliilor se poate face fara intreruperea activitatilor din interiorul cladirilor sau indepartarea ocupantilor acestora.
folii folie cladiri

 

Protectie impotriva razelor ultraviolete

    

    Structura speciala a foliilor realizeaza filtrarea componentei ultraviolete a spectrului solar: intarzie ingalbenirea, decolorarea mobilierului sau a exponatelor pretioase. Aceste folii pot fi livrate in diverse variante, incolore, colorate sau reflexive.
folii decorative

Folie Autorizata RAR

folie auto
www.folieautorizata.ro
folie auto
FOLII CLADIRI-FOLII REFLEXIVE-FOLII DECORATIVE