Folie Carbon Contact:021 - 451 0630
0766 - 597 505(COSMOTE)
folie auto
folii
folii auto
folii auto
folie autorizata
folie auto
folie Home   
folii auto-folie auto
folie auto omologata

Contact Folie Auto

021 - 451 0630
0766 - 597 505
Alexandru
____


FOLIE CARBON

    Folia adeziva imitatie de carbon color este un produs din gama premium, fiind fabricat de o serie restransa de companii cu traditie in productia de autocolante.
    Aceasta folie autocolanta este laminata, acest lucru conferind o rezistenta sporita autocolantului.
    Folia de carbon imita destul de realist textura carbonului, conferind un aspect placut suprafetelor pe care este aplicat.
    Avantajul principal al foliei carbon il constitue faptul ca atunci cand va plictisiti de acest autocolant se poade da foarte usor jos cu minim de efort, putand fi aplicata alta folie de carbon sau puteti lasa masina cu vopseua ei originala.
    Pe langa avantajul estetic aceasta folie prezinta si un strat protector impotriva eventualelor zgaraieturilor, pietrelor sau insectelor.
    Nu se recomanda aplicarela foliei pe masini revopsite in alte ateliere decat cele acreditate sau masini care prezinta vopsea deteriorata, puncte de rugina sau alte defecte.
    Folia de autocolant carbon (imitatia de carbon) este o folie adeziva de grosime 80 microni.Folia Carbon se aplica la cald pe masina mulandu-se pe suprafata acesteia perfect. Suprafata este semi-mata cu forme 3D ce ies in relief (se simte atunci cand dai cu mana pe capota).

    Dupa cum era si de asteptat, exista mai multe tipuri de folie carbon (imitatie carbon) iar preturile difera in functie de calitatea acestora.

Avantajele montarii de folie carbon sunt foarte mari:
  • Ofera eleganta masinii tale cu un cost foarte redus
  • Prin montarea de folie carbon oferi o protectie a vopselei impotriva zgaraieturilor s.a.m.d.
  • De asemenea cu ajutorul foliei carbon se pot ascunde foarte usor ornamentele interioare zgariate sau vopseaua cojita.Dupa montarea de folie carbon acestea arata ca noi
  • Cu ajutorul foliei de carbon si pot acoperiri diferite zgarieturi pe suprafata vopselei,cioburi,decojirea vopselei s.a.m.d.
folie carbon honda folie carbon honda 2 Folie Autorizata RAR
folie auto
www.folieautorizata.ro
folie auto

Valid HTML 4.01 Transitional