Folie auto autorizata Contact: 021 - 451 0630
0766 - 597 505 (COSMOTE)
folie auto
folii
folii auto
folii auto
folie autorizata
folie auto
folie Home   
folii auto-folie auto
folie auto omologata

Contact Folie Auto

021 - 451 0630
0766 - 597 505
Alexandru
Link-uri utile:
Folie Auto Ploiesti
Folie Auto Buzau
Folie Auto Calarasi
____


FOLIE AUTO

PRETURI FOLIE AUTO

Simulator Folie Auto

Folie auto, montare

Despre producator

Montaj Profesional al foliei auto

    SolarZone, SunTek si SunGard asigura programe de formare pentru dealerii sai autorizati si instalatori. Indiferent de modul de instruire, la distanta, prin intermediul Internet-ului, la seminariile desfasurate in incinta companiei sau prin intermediul specialistilor companiei in oricare dintre sutele de centre ale dealerilor, impartite in intreaga lume. Va asiguram ca instalatorii de folie auto folosesc cele mai moderne mijloace si instrumente pentru montarea de folie auto. Aspectul exterior al foliei auto si proprietatile de exploatare a intregului sistem "folie-geam" depinde de profesionalismul instalatorului.
    Instalatorii de folie auto pot efectua etapele de pregatire la locul de productie, chiar in localul in care se monteaza folie auto, unde orele vor fi tinute de catre grupul de suport tehnic al copaniei. Acest grup incearca sa culeaga si sa prelucreze cat mai multe informatii cu privire la fabricarea foliei, comportamentul, utilizarea, instalarea si intretinerea foliilor, despre toate tipurile de geamuri pe care foliile pot fi instalate si, totodata, ofera aceste informatii tuturor distribuitorilor de folie auto, dealerilor, instalatorilor si tuturor consumatorilor productiei noastre din intreaga lume.
Unicitatea companiei de folie auto consta in faptul ca sunt singurii producator de folie auto capabili sa produca, intr-un singur loc, mai multe tipur de folii (folie metalizata, cu diferite posibilitati de aplicare a metalelor si o vopsire patrunzatoare, folii laminate si folie cu invelis special, precum si folie anti-adeziune pentru acestea). O parte insemnata a muncii noastre este dedicata mentinerii curateniei in incinta fabricii unde se produce folia auto.
Despre producator
    SolarZone, SunTek si SunGard au urmatoarele calitati, care fac diferenta dintre aceasta si alte companii din domeniul cercetarii si tehnologiei de folie auto: productie superioara a foliei auto si nu numai, beneficiaza de un sistem de extindere mondiala a productiei si serviciilor, special directionate catre consumator.
Folie Autorizata RAR
folie auto
www.folieautorizata.ro
folie auto