Folie auto GLOBAL Contact: 021 - 451 0630
0766 - 597 505
folie auto
folii
folii auto
folii auto
folie autorizata
folie auto
folie Home   
folii auto-folie auto
folie auto omologata

Contact Folie Auto

021 - 451 0630
0766 - 597 505
Alexandru
____


FOLII GLOBAL DUAL REFLECTIVE

PRETURI FOLIE AUTO

FOLIE AUTO GLOBAL

    Una dintre cele mai bune inventii global este crearea foliei de protectie solara Global Dual Reflective.

    Orice folie solara care foloseste Aluminiul ca baza se confrunta cu 2 mari probleme. Prima mare problema in privinta utilizarii Aluminiului este aceea ca in mod natural, orice aluminiu va oxida, incet dar sigur. Este un process absolute normal, care va fi intotdeauna prezent si vizibil in oricare si in fiecare folie care contine aluminiu.

    S-ar putea sa va fie cunoscut scenariul urmator: dupa cativa ani de la montare unei folii , observati ca reflectivitatea nu mai este la fel de puternica si nici aspectul folie la fel de clar ca la inceput. Aceasta se intampla deoarece aluminiul din folie a inceput procesul sau natural de oxidare. Daca un astfel de geam se sparge, este imposibil sa potrivesti culoarea si reflectivitatea foliei vechi cu cea a foliei noi ce urmeaza sa fie montata, iar clientul DVS va fi extreme de nemultumit de rezultat.

    Folia Global Dual Reflective este produsa dintr-un aluminiu special, care a fost preoxidat in laborator si de aceea nu va mai putea oxida de loc in viitor! Aceasta va garanta clientilor DVS acelasi aspect al foliilor solare Silver, care nu isi va schimba reflectivitatea dupa multi ani! Pentru ca aluminiul pre-oxidat nu isi poate scimba aspectul si stralucirea, utilizarea foliilor Global Dual Reflective va garanteaza montari usoare si profesionale si va creste si mentine reputatia afacerii DVS.

    A doua mare problema a utilizarii foliei solare obisnuite este reflectivitatea puternica pe timp de noapte in interiorul cladirii , cand este mai multa lumina decat in exteriorul cladirii. Multi clienti ar prefera sa aiba efect de oglinda doar pe o parte a foliei , calitate pe care folia normala obisnuita nu o poate oferi. Singura obtiune pe care o aveti de la alti producatori de folie este sa instalati de exemplu folia lor silver/grey(argintiu/gri) care ar elimina efectul puternic de oglinda pe timp de noapte, dar problema este ca aceasta folie are coloranti in compozitie, care se vor decolora rapid in cativa ani.

    Folia Global Dual Reflective nu contine coloranti in structura sa si in acelasi timp ofera efect de oglinda numai pe partea exterioara, in timp ce in interiorul cladirii ofera o nuanta placuta de gri(rezultatul tehnologiei noastre de oxidare a aluminiului). In timp ce cu folia normala oferita de alti producatori aveti un nivel de reflectivitate de 55% in interiorul cladirii, Global va ofera doar 23% reflectivitatea luminii in interiorul cladirii, de aceea nu cauzeaza un effect de oglinda in timpul noptii sau al zilelor innourate.

Folie Autorizata RAR
folie auto
www.folieautorizata.ro
folie auto