Folie auto GLOBAL Contact: 021 - 451 0630
0766 - 597 505
folie auto
folii
folii auto
folii auto
folie autorizata
folie auto
folie Home   
folii auto-folie auto
folie global

Contact Folie Auto

021 - 451 0630
0766 - 597 505
Alexandru
____


FOLIE AUTO GLOBAL

PRETURI FOLIE AUTO

GLOBAL DUAL REFLECTIVE(pentru cladiri)

    GLOBAL este lider mondial in fabricarea unei game complete de folii profesionale pentru aplicarea pe geamuri plane(cladiri rezidentiale si comerciale) cat si pe geamuri auto (folie auto).

    GLOBAL este unic in industria de folie auto prin faptul ca este singurul producator de folii care isi fabrica absolut toate componentele necesare pentru obtinerea de folie auto cat si pentru cladiri.

    GLOBAL - folii ce intrunesc si chiar depasesc toate standardele in domeniu folii auto si folii cladiri, si sunt recunoscute pentru frumusetea lor, performanta si durabilitate.

STABILITATEA PRETULUI

    Maniera noastra unica de abordare asigura un nivel neintrecut de excelenta si de control al calitatii pe parcursul fiecarei etape a procesului de fabricatie a foliei auto si pentru cladiri, pornind de la materiile prime si pana la produsul finit - folia.

    Capacitatea unica a firmei GLOBAL de a produce fiecare parte si componenta folosita la producerea foliilor ne permite sa fim complet independenti iar activitatea sa nu ne fie influentata de alti furnizori. Acest fapt ne permite sa nu fim fortati sa crestem deodata pretul, situatie cu care ceilalti producatori de folii auto se confrunta aproape zilnic. De fapt, o mare parte a pretului platit de voi actualului producator de folie auto este pentru a acoperi costurile mari de transport a fiecarei componente din diverse colturi ale lumii!

    Preturile mari cerute de ceilati producatori de folie auto include toate costurile suplimentare si nu sunt datorate faptului ca folia lor este mai buna, ci faptului ca ii costa enorm sa aduca toate componentele in fabrica lor inainte de a incepe sa produca folia.

    Fiecare dintre voi munceste mult pentru a dezvolta propria afacere si nu ar trebui sa mai platiti pentru costurile suplimentare de transport, asa cum faceti astazi. Compania GLOBAL va ofera protectie totala fata de aceste neplacute cresteri ale pretului si noi nu ne vom schimba niciodata politica de a oferi un pret corect, pentru cel mai bun produs de pe piata, realizat intr-o singura fabrica, sub un singur acoperis, de la inceput pana la sfarsit.
Folie Autorizata RAR
folie auto
www.folieautorizata.ro
folie auto