folie auto
folii
folii auto
folii auto
folie autorizata
folie auto
folie Home   
folii auto-folie auto
folie auto omologata

Contact Folie Auto Antiefractie

021 - 451 0630
0766 - 597 505
____

Inapoi la ->Folie Antiefractie


FOLIE ANTIEFRACTIE, STRUCTURA

Structura foliilor antiefractie

    Foliile antiefractie sunt fabricate din cateva straturi de folii de poliester, avand pe o parte un strat adeziv, iar pe partea cealalta un strat antiabraziv brevetat. Folie antiefractie, transparenta si invizibila, constituie protectie in situatiile periculoase.Marirea nivelului de siguranta,a geamurilor deja instalate, cu ajutorul montarii foliilor antiefractie, este rapida si avantajoasa din punct de vedere economic.
    Toate foliile antiefractie sunt dotate cu un strat superior brevetat, care le apara de zgarieturi, strat care este cel mai rezistent si mai dur din cele produse in industria foliilor de poliester. Stratul antiabraziv imaculat, nu necesita nici un fel de ingrijire speciala, de aceea geamurile cu folie antiefractie montata pot fi curatate in mod obisnuit.
    Foliile antiefractie sunt in conformitate cu cerintele tehnice, ale multor standarde internationale sau sunt chiar superioare acestora.Foliile antiefractie, sustinute de garantia celui mai mare producator de folie antiefractie, constituie, evident ,cea mai buna alegere de folie ,pe acest segment de piata.

Folie Autorizata RAR
folie auto
www.folieautorizata.ro
folie auto

Valid HTML 4.01 Transitional